A cégnevünk UP Insurance Biztosítási Alkusz Kft-re változott, weboldalunkat ezentúl az upin.hu címen éred el. Munkatársaink, cégadataink, telefonszámaink és a szolgáltatásunk színvonala továbbra is a régi, ne aggódj...

Kezdõlap / Blog /

Archívum: 2007. november

Társasház Biztosítás díjkalkuláció az interneten?!

Egyre többen fedezik fel az internet adta szabadságot, amely valóban "elképesztõ" módon sok információ elérhetõségével nyitja meg a világot elõttünk, már-már a bõség zavarában nem is tudjuk, hogy melyik oldalt böngésszük, ha csak úgy cél nélkül leülünk informálódni (vagy unalomûzés céljából) a számítógépünk elé.

Szerencsére sok weboldal van, amit kifejezetten erre a célra találtak ki, és amelyeken le tudjuk úgy szûkíteni azon oldalak és adatmennyiségek méretét, ami már egy normál emberi agy számára is felfogható és íj módon valóban hasznos információval szolgáló lehet számunkra.

-> a bejegyzés folytatódik...

1 hozzászólás

Beindult a kötelezõ gépjármû biztosító váltás szezonja!

Tarifáljunk Most: KÖTELEZÕBIZTOSÍTÁS2008 Furcsa módon az egyik nagy online alkusz már október 30.-ára elkészült állítólag a tarifálóprogramjával, de a kalóz támadások miatt mégsem mûködtek az oldalai!

Nem tudom megítélni, hogy igaz volt e a hír, és nem is akarnék belemenni, hogyan lehet pár óra alatt frissíteni egy ilyen bonyolult tarifáló-programot, ami most fontos, hogy beindult a kötelezõ biztosítás szezonja! Talán az elmúlt egy évben összesen nem érdeklõdtek annyian a kötelezõ biztosításokról az interneten mint az elmúlt három napban. A 2008 as díjakról most már egyre több site-on lehet informálódni, a mi ajánlatunk természetesen nem lehet más mint a saját oldalaink egyike a WWW.KÖTELEZÕBIZTOSÍTÁS2007.HU, JÓ TARIFÁLÁST KÍVÁNUNK!

Szóljon hozzá!