A cégnevünk UP Insurance Biztosítási Alkusz Kft-re változott, weboldalunkat ezentúl az upin.hu címen éred el. Munkatársaink, cégadataink, telefonszámaink és a szolgáltatásunk színvonala továbbra is a régi, ne aggódj...

Kezdõlap / Blog /

"új biztosító Magyarországon" címkéjû bejegyzések

A Wabard Biztosító Zrt. alapítását engedélyezték 2008. szeptember 9.-én

WABARD-DÍJKALKULÁCIÓ

Új Biztosítóval fog bõvülni az idei kötelezõ gépjármû felelõsségbiztosítással foglalkozó társaságok száma.

A MÁV ÁBE eltûnése nem fogja csökkenteni a KGFB díj-összehasonlítások idõszakában (november 1.-december 31.) meglévõ színes palettát, hiszen idén két új Biztosító társaság alapítását is engedélyezte a PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete).

-> a bejegyzés folytatódik...

10 hozzászólás

Új biztosító: Közép-európai Biztosító Zrt.

Hamarosan alapítási engedélyért folyamodik egy új, zömében Magyar magánszemélyek tulajdonában lévõ biztosító társaság, 2,5 milliárd forintos tervezett alaptõkével. Magyarországon kívül, az egykori Jugoszlávia tagállamaiban, Bulgáriában, Romániában, de késõbb a régió más országaiban is meg kívánnak jelenni.

Valószínüleg Közép-európai Biztosító Zrt. néven jelenik majd meg a hazai palettán, a többségében Magyar magánszemélyek tulajdonában lévõ új biztosító. Az engedélykérelem PSZÁF-hez való beadását követõen, várhatóan egy éven belül elkezdhetik az érdemi munkát. Az ismertebb tulajdonosok, értesülésünk szerint: Horváth Béla (NN, Mébit, Aviva), Járai Zsigmond egykori pénzügyminiszter, MNB elnök, Vizi E. Szilveszter (MTA elnök), Kieselbach Tamás galériatulajdonos, Straub Elek (Matáv) Móricz Gábor (Kaptár Zrt.) Korányi G. Tamás (Napi).

CIG Közép-európai Biztosító Zrt. lett a társaság végleges neve, és weboldaluk a következõ címen érhetõ el:www.cig.eu

1 hozzászólás