Kezdőlap / Szolgáltatásaink /

Hitel

Díjmentes a szolgáltatásunk

Önnek nem kell külön sikerdíjat fizetnie a hitel közvetítésért, sem előre, sem utólag, mégis magas színvonalú együttműködésre számíthat.

Igazodunk az Ön idejéhez

Sokszor gondot jelenthet, hogy a bankok nyitvatartási ideje a legtöbb ember számára pont megegyezik a saját munkaidejével, így szabadnapokat kell kivennie, ha saját maga szeretné intézni a hitelével kapcsolatos ügyeit.

Mi rugalmasan kezeljük a nyitva tartást, előre megbeszélt időpontban munkaidőn kívül is tudjuk fogadni.

Végigkísérjük a banki ügyintézést

Folyamatos kapcsolattartás mellett figyelemmel kísérjük a hitele alakulását az előzetes hitelbírálattól a folyósításig, hogy minél gördülékenyebben, gyorsabban menjen a hitelfelvétele.

Pénzt takaríthat meg segítségünkkel

Mi odafigyelünk, hogy a maximális kedvezményeket igénybe tudja venni hitelfelvételénél. Különböző ötletekkel, módszerekkel segítünk, hogy hogyan tudja ezt megvalósítani.

Függetlenek vagyunk a bankoktól

Mindig az Ön számára legkedvezőbb hitelt tudjuk ajánlani(a hazai piac teljes palettájáról), figyelembe véve a díjakat, költségeket, az átfutási időt, előtörlesztési kondíciókat.. A bankoknál ezek a feltételek állandóan változnak. Mi mindig naprakészek vagyunk, így nem kell Önnek eligazodni az apró betűs részek között.

Mi mindig előre tisztázzuk az összes költséget, ami a hitel felvételével jár. Mindig elérhetőek vagyunk

A bankok állandóan változó ügyintézői helyett bennünk stabil partnerre talál, bármikor további hitelre van szüksége, vagy a meglévő hitelével kapcsolatos kérdései vannak.

Megbízható háttér

Cégünk 1994-óta foglalkozik pénzügyi tevékenységekkel amely komoly garanciát is jelent régi és új ügyfeleinknek. Amennyiben szükséges, tudunk Önnek ügyvédet, közjegyzőt ajánlani, akik biztos, hogy korrekt, kedvező díjszabással, minőségi munkát végeznek.

Kapcsolódó szolgáltatások

Számos estben, főleg a jelzáloghiteleknél kötelező az ingatlanra vagyonbiztosítást (esetleg életbiztosítást is) kötni. Önnek ezzel sem kell külön fáradoznia, mert egy program segítségével a legnagyobb hazai biztosítók ajánlatai közül tudja kiválogatni a legkedvezőbbet.

Áttekintő

Jelenleg az alábbi hiteligénylési lehetőségekkel állunk rendelkezésére:

A lakáshitel valójában nem csak lakásvásárlási hitel, hanem "ingatlan fedezetes jelzáloghitel", ami felhasználható pl. korszerűsítésre, felújításra is.