Kezdõlap / Szolgáltatásaink /

Hitel

Díjmentes a szolgáltatásunk

Önnek nem kell külön sikerdíjat fizetnie a hitel közvetítésért, sem elõre, sem utólag, mégis magas színvonalú együttmûködésre számíthat.

Igazodunk az Ön idejéhez

Sokszor gondot jelenthet, hogy a bankok nyitvatartási ideje a legtöbb ember számára pont megegyezik a saját munkaidejével, így szabadnapokat kell kivennie, ha saját maga szeretné intézni a hitelével kapcsolatos ügyeit.

Mi rugalmasan kezeljük a nyitva tartást, elõre megbeszélt idõpontban munkaidõn kívül is tudjuk fogadni.

Végigkísérjük a banki ügyintézést

Folyamatos kapcsolattartás mellett figyelemmel kísérjük a hitele alakulását az elõzetes hitelbírálattól a folyósításig, hogy minél gördülékenyebben, gyorsabban menjen a hitelfelvétele.

Pénzt takaríthat meg segítségünkkel

Mi odafigyelünk, hogy a maximális kedvezményeket igénybe tudja venni hitelfelvételénél. Különbözõ ötletekkel, módszerekkel segítünk, hogy hogyan tudja ezt megvalósítani.

Függetlenek vagyunk a bankoktól

Mindig az Ön számára legkedvezõbb hitelt tudjuk ajánlani(a hazai piac teljes palettájáról), figyelembe véve a díjakat, költségeket, az átfutási idõt, elõtörlesztési kondíciókat.. A bankoknál ezek a feltételek állandóan változnak. Mi mindig naprakészek vagyunk, így nem kell Önnek eligazodni az apró betûs részek között.

Mi mindig elõre tisztázzuk az összes költséget, ami a hitel felvételével jár. Mindig elérhetõek vagyunk

A bankok állandóan változó ügyintézõi helyett bennünk stabil partnerre talál, bármikor további hitelre van szüksége, vagy a meglévõ hitelével kapcsolatos kérdései vannak.

Megbízható háttér

Cégünk 1994-óta foglalkozik pénzügyi tevékenységekkel amely komoly garanciát is jelent régi és új ügyfeleinknek. Amennyiben szükséges, tudunk Önnek ügyvédet, közjegyzõt ajánlani, akik biztos, hogy korrekt, kedvezõ díjszabással, minõségi munkát végeznek.

Kapcsolódó szolgáltatások

Számos estben, fõleg a jelzáloghiteleknél kötelezõ az ingatlanra vagyonbiztosítást (esetleg életbiztosítást is) kötni. Önnek ezzel sem kell külön fáradoznia, mert egy program segítségével a legnagyobb hazai biztosítók ajánlatai közül tudja kiválogatni a legkedvezõbbet.

Áttekintõ

Jelenleg az alábbi hiteligénylési lehetõségekkel állunk rendelkezésére:

A lakáshitel valójában nem csak lakásvásárlási hitel, hanem "ingatlan fedezetes jelzáloghitel", ami felhasználható pl. korszerûsítésre, felújításra is.