A cégnevünk UP Insurance Biztosítási Alkusz Kft-re változott, weboldalunkat ezentúl az upin.hu címen éred el. Munkatársaink, cégadataink, telefonszámaink és a szolgáltatásunk színvonala továbbra is a régi, ne aggódj...

Kedves Ügyfeleink,

A COVID-19 járvány pillanatnyi helyzetére való tekintettel irodánk újra nyitva tart, de változó időbeosztással. Személyes találkozásról kérjük, minden esetben előzetesen egyeztessen munkatársunkkal!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Kezdõlap / Szolgáltatásaink /

Biztosítás

A kötelezõ biztosítás ("kötelezõ gépjármû felelõsség biztosítás") - ami egyébként közvetlenül az interneten, az oldalunkról is köthetõ - az a termékterület, ahol a biztosítás díja számít leginkább és csak nagyon kis részben az egyes biztosítókkal szembeni attitûdök. Évrõl-évre javasoljuk a biztosítóváltást (akár pár ezer forint díjkülönbözet miatt is) azoknak, akik nem ragaszkodnak régi biztosítótársaságukhoz.

Azon cégek/családok esetében amelyek legalább két személygépjármûvet vagy tehergépjármûvet bírtokolnak érdemes a lényegesen olcsóbb kötelezõ gépjármû (illetve casco) flotta biztosítást választani. Számos biztosító társaság foglalkozik ezzel a területtel, és igencsak komoly engedményeket hajlandóak adni a közöttük kialakult éles piaci verseny miatt!

A casco biztosítás módozatai ennél sokkal színesebb képet mutatnak. Itt igazán egyénre szabott biztosítási kondíciókat tudunk kínálni ügyfeleink eltérõ igényeinek kielégítésére. A lopáskár, totálkár, teljes megsemmisülés és a teljes körû casco biztosítások, és ezen belül is az önrészek variálhatósága áll eszközként rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk azt a havi díjat, amely nem okoz akkora megterhelést Önnek vagy cégének.

Ha a lakásbiztosítás témakörében érdeklõdik, mi elõször is annak járunk utána, hogy van-e a társasházon teljes körû társasház biztosítás, (hogy elkerüljük a lakás épületrészének dupla biztosítását, ami szabálytalan is) és ha igen, melyik biztosítónál. Amennyiben hitelfelvételhez szükséges a lakásbiztosítás, úgy a biztosítási összeget úgy állítjuk be, hogy azt az Ön bankja biztosan elfogadja. Kiszámoljuk, hogy melyik biztosító mennyiért vállalja lakásának biztosítását, összevetjük a tapasztalatainkkal, ezután pedig javaslatot teszünk.

A társasház biztosítás talán az egyik legalacsonyabb költséggel járó biztosítási módozat, ha lebontjuk lakásokra. Olyan mértékû kedvezményeket tudunk szerezni a biztosítóktól, hogy néha egy családi ház biztosítása többe kerül, mint egy 6-8 lakásos társasházé! Kiemelkedõen jó a kapcsolatunk a biztosítók kárrendezõivel és adminisztrációjával, így bármilyen problémát gyorsan, zökkenõmentesen tudunk orvosolni. Általában javasolni szoktuk, hogy a lakók az egyéni ingóságbiztosításaikat is kössék ahhoz a biztosítóhoz, ahova a társasház került, így lényegesen egyszerûbbé téve egy esetleges kárrendezést.

Az Utasbiztosítás, ami ugyancsak megköthetõ Online módon is nálunk, igazán elenyészõ költség a külföldi nyaralás, idõtöltés összköltségéhez képest. Itt azt vesszük legfõképp figyelembe, hogy mi a célország, mi az idõtöltés célja, és hogy milyen jármûvel utaznak a biztosítottak. A biztosítók utasbiztosítás szolgáltatásaiban igen markáns különbségek fedezhetõk fel, amire csak a témában jártas és lelkiismeretes alkuszok világítanak rá.

Az egészségügyi biztosítás terén kórházak, gyógyszertárak, háziorvosok szakmai felelõsségbiztosításával és vagyonbiztosításával foglalkozunk. Kifejlesztettünk a Grouppama biztosítóval közösen egy új biztosítási konstrukciót háziorvosoknak, ami megbetegedésük esetén nyújt segítséget nekik a helyettesítésük költségeinek átvállalásával.

Amennyiben szállítmánybiztosítási igényük merülne fel, ami az árukban, szállítmányban keletkezett károkat, veszteségeket téríti meg a Biztosított részére, nemzetközi- és belföldi szállítmánybiztosításokkal egyaránt állunk rendelkezésükre. Itt az erre specializálódott biztosítóktól kérjük be az ajánlatokat, melyeket 24 órán belül eljuttatunk önökhöz.

A vállalkozások részére, a számukra kifejlesztett vállalkozói vagyonbiztosítás, szakmai és általános felelõsségbiztosítás, gépjármû kötelezõ- és casco flotta biztosítás az, amivel szolgálni tudunk. Itt is szûkebb az a biztosítói kör, aki erre komoly módozatokat fejlesztett ki, de közöttük éles versenynek az ügyfelek a nyertesei.

Áttekintõ

Az alábbi biztosítás tipusokkal foglalkozunk: