Kezdőlap / Szolgáltatásaink /

Biztosítás

A kötelező biztosítás ("kötelező gépjármű felelősség biztosítás") - ami egyébként közvetlenül az interneten, az oldalunkról is köthető - az a termékterület, ahol a biztosítás díja számít leginkább és csak nagyon kis részben az egyes biztosítókkal szembeni attitűdök. Évről-évre javasoljuk a biztosítóváltást (akár pár ezer forint díjkülönbözet miatt is) azoknak, akik nem ragaszkodnak régi biztosítótársaságukhoz.

Azon cégek/családok esetében amelyek legalább két személygépjárművet vagy tehergépjárművet bírtokolnak érdemes a lényegesen olcsóbb kötelező gépjármű (illetve casco) flotta biztosítást választani. Számos biztosító társaság foglalkozik ezzel a területtel, és igencsak komoly engedményeket hajlandóak adni a közöttük kialakult éles piaci verseny miatt!

A casco biztosítás módozatai ennél sokkal színesebb képet mutatnak. Itt igazán egyénre szabott biztosítási kondíciókat tudunk kínálni ügyfeleink eltérő igényeinek kielégítésére. A lopáskár, totálkár, teljes megsemmisülés és a teljes körű casco biztosítások, és ezen belül is az önrészek variálhatósága áll eszközként rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk azt a havi díjat, amely nem okoz akkora megterhelést Önnek vagy cégének.

Ha a lakásbiztosítás témakörében érdeklődik, mi először is annak járunk utána, hogy van-e a társasházon teljes körű társasház biztosítás, (hogy elkerüljük a lakás épületrészének dupla biztosítását, ami szabálytalan is) és ha igen, melyik biztosítónál. Amennyiben hitelfelvételhez szükséges a lakásbiztosítás, úgy a biztosítási összeget úgy állítjuk be, hogy azt az Ön bankja biztosan elfogadja. Kiszámoljuk, hogy melyik biztosító mennyiért vállalja lakásának biztosítását, összevetjük a tapasztalatainkkal, ezután pedig javaslatot teszünk.

A társasház biztosítás talán az egyik legalacsonyabb költséggel járó biztosítási módozat, ha lebontjuk lakásokra. Olyan mértékű kedvezményeket tudunk szerezni a biztosítóktól, hogy néha egy családi ház biztosítása többe kerül, mint egy 6-8 lakásos társasházé! Kiemelkedően jó a kapcsolatunk a biztosítók kárrendezőivel és adminisztrációjával, így bármilyen problémát gyorsan, zökkenőmentesen tudunk orvosolni. Általában javasolni szoktuk, hogy a lakók az egyéni ingóságbiztosításaikat is kössék ahhoz a biztosítóhoz, ahova a társasház került, így lényegesen egyszerűbbé téve egy esetleges kárrendezést.

Az Utasbiztosítás, ami ugyancsak megköthető Online módon is nálunk, igazán elenyésző költség a külföldi nyaralás, időtöltés összköltségéhez képest. Itt azt vesszük legfőképp figyelembe, hogy mi a célország, mi az időtöltés célja, és hogy milyen járművel utaznak a biztosítottak. A biztosítók utasbiztosítás szolgáltatásaiban igen markáns különbségek fedezhetők fel, amire csak a témában jártas és lelkiismeretes alkuszok világítanak rá.

Az egészségügyi biztosítás terén kórházak, gyógyszertárak, háziorvosok szakmai felelősségbiztosításával és vagyonbiztosításával foglalkozunk. Kifejlesztettünk a Grouppama biztosítóval közösen egy új biztosítási konstrukciót háziorvosoknak, ami megbetegedésük esetén nyújt segítséget nekik a helyettesítésük költségeinek átvállalásával.

Amennyiben szállítmánybiztosítási igényük merülne fel, ami az árukban, szállítmányban keletkezett károkat, veszteségeket téríti meg a Biztosított részére, nemzetközi- és belföldi szállítmánybiztosításokkal egyaránt állunk rendelkezésükre. Itt az erre specializálódott biztosítóktól kérjük be az ajánlatokat, melyeket 24 órán belül eljuttatunk önökhöz.

A vállalkozások részére, a számukra kifejlesztett vállalkozói vagyonbiztosítás, szakmai és általános felelősségbiztosítás, gépjármű kötelező- és casco flotta biztosítás az, amivel szolgálni tudunk. Itt is szűkebb az a biztosítói kör, aki erre komoly módozatokat fejlesztett ki, de közöttük éles versenynek az ügyfelek a nyertesei.

Áttekintő

Az alábbi biztosítás tipusokkal foglalkozunk: