A cégnevünk UP Insurance Biztosítási Alkusz Kft-re változott, weboldalunkat ezentúl az upin.hu címen éred el. Munkatársaink, cégadataink, telefonszámaink és a szolgáltatásunk színvonala továbbra is a régi, ne aggódj...

Kedves Ügyfeleink,

A COVID-19 járvány pillanatnyi helyzetére való tekintettel irodánk újra nyitva tart, de változó időbeosztással. Személyes találkozásról kérjük, minden esetben előzetesen egyeztessen munkatársunkkal!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Kezdõlap / Szolgáltatásaink / Biztosítás

Kötelezõ biztosítás

Ezzel a felelõsségbiztosítási típussal mindenkinek rendelkeznie kell, aki Magyarországon a közúti forgalomban részt kíván venni személygépjármûvel, tehergépjármûvel, motorkerékpárral, autóbusszal, lassú jármûvel, vontatóval, pótkocsival.

A biztosítóknak törvényben elõírt kötelezettségük, hogy minden év november elsõ napjáig közzétegyék a jövõ évre vonatkozó kötelezõ biztosítás tarifájukat annak érdekében, hogy a velük szerzõdésben lévõ ügyfelek eldönthessék, hogy a következõ évben melyik biztosítóhoz kössék kötelezõ felelõsség biztosításukat.

Aki pedig kötelezõ gépjármû felelõsség biztosítás felmondását tervezi, az 30 nappal a biztosítási évforduló elött (azaz december 1.-ig) kell, hogy ezt a kérését írásban eljuttassa a biztosítóhoz. Ezt megteheti levélben illetve faxon, de beviheti személyesen a biztosító valamelyik ügyfélszolgálati irodájába is.

Mindenképp javasoljuk, hogy maradjon nyoma a felmondás eljuttatásának, és azt õrizzék meg, hogy vitás esetben (pl. a biztosító elkeveri a felmondást) ez a bizonyíték az ügyfél kezében legyen.

Kösse meg online!

A kötelezõ biztosítás megköthetõ közvetlenül az interneten is. Ezzel Ön ki tudja választani a legkedvezõbb konstrukciót, és kényelmesen megkötheti otthonából is a biztosítást.

Az online kötelezõ biztosítás kalkulátorunkat itt találja:

Kötelezõ biztosítás